3 olika sätt att snabbt och enkelt få fler followers på Instagram

Det finns många olika sätt att snabbt och enkelt få fler followers på Instagram. Här är några av dem: 1. Engagera dig i andra användares inlägg. Gilla deras bilder och lämna intressanta kommentarer. Detta gör att dina egna inlägg dyker upp oftare i andras flöden, och du får därför mer exponering. 2. Var aktiv på hashtags. Använd relevanta hashtags när du lägger upp nya bilder, och leta efter populära hashtaggar som du kan använda i din egen marknadsföring. Detta hjälper dig att nå ut till en bredare publik, och du kan även få flera followers genom att vara aktiv på andras inlägg med samma hashtaggar. 3. Gör tillskott till dina inlägg med tredjepartsappar oder programvaror fritt instagram-api. Det finns massor av gratisverktyg som gör det enklare för dig att ladda upp bilder, videofilmer, GIFs och mycket mer till Instagram – allt detta ger dig mer exponering på sociala medier plattformer. 4. Du kan köpa Instagram följare direkt från olika leverantörer. Det är ett enkelt och smidigt sätt att snabbt få fler följare.

Engagera dig i andras inlägg

På Facebook kan man engagera sig i andras inlägg genom att gilla, kommentera eller dela dem. Det är en bra idé att göra detta för att få mer trafik till din egen sida och för att bygga upp relationer med andra användare. När man engagerar sig i ett inlägg visar man också intresse för det som personen har skrivit om, och det är alltid positivt.

Var aktiv på olika tider av dagen

Det är bra att vara aktiv på olika tider av dagen. Man kan till exempel göra en promenad på morgonen och sedan göra något annat aktivt på eftermiddagen. Det är också bra att vara aktiv under hela dagen, så man får rör sig mycket.

Använd hashtags

En hashtag är ett ord eller en fras som följs av ett ”#”-tecken. Hashtags används för att markerar innehåll i sociala medier, och gör det lättare för användare att hitta inlägg om specifika ämnen. Exempel på populära hashtags inkluderar #instagood, #tbt (throwback Thursday) och #selfie. Hashtags kan vara allt från allmänna (#love) till mycket specifika (#legalizeit). Oftast finns det flera olika hashtags som man kan använda för samma sak – det är upp till den enskilde att välja vilken/vilka som passar bäst. Ibland startar trends där folk börjar anv’nda en viss hashtag i hopp om att få mer uppm’rksamhet; exempelvis #100happydays (100 lyckliga dagar) eller #icebucketchallenge (isbuckutmaningen). Det finns några saker man ska tänka på när man använder hashtags: * Fundera ut vilken hashtag som passar bäst för ditt ändamål, exempelvis är det inte lika lägligt att ha taggat med #beachbum under vintern som under sommaren. * Var inte rädd för att anpassa din hashtag efter var du befinner dig; många platser har sin egna unika hashtags som man kan använda, t.ex. #BigApple för New York City. Detta gör det lättare för andra personer att hitta just dina inlägg – och kanske bli inspirerade till resor! * Du behöver inte ha flera olika hashtags i varje inlägg – ibland räcker det med bara en eller två. Tänk på hur många andra personer som kanske vill se just ditt innehåll: ligger antalet under tre miljoner? Då ökar chansen betydligt att ditt inlägg försvinner bland alla andra.

Gör unika inlägg

Unika inlägg är en viktig del av ett lyckat bloggande. Detta gör det möjligt för er läsare att hitta just det inlägget som de letar efter, samtidigt som ni skapar intresse och anledning för dem att komma tillbaka. Det finns flera olika saker du kan göra för att se till att dina inlägg är unika: 1. Var personlig i ditt skrivande och berätta historier från ditt liv. Dina läsare kommer att uppskatta den insikten och den personliga touchen. 2. Fokusera på unika ämnen och nicher – ta reda på vad det är som intresserar dina läsare, och skriv om det! 3. Utnyttja din egen expertis – om du har något speciellt kunnande eller intresse, skriv om det! Dina läsare vill ha mer information från dig just om de sakerna. 4. Använd bilder, videoklipp och andra medier – de gör dina inlägg mer visuellt intressanta och helhetsupplevelsen blir bättre!

Promotera din profil

För att få fler följare på din profil är det viktigt att du promotar den regelbundet. Du kan göra detta på olika sätt, till exempel genom att lägga ut intressanta inlägg och bilder, delta i olika aktiviteter och tävlingar eller annonsera din profil på andra sociala medier. Det är också viktigt att du interagerar med de som redan följer dig, svarar på kommentarer och frågor och taggar personer i dina inlägg. Detta visar att du bryr dig om dina följare och uppskattar deras intresse, vilket i sin tur ökar chansen att fler folk väljer att följa dig

Kategorier: